Jeffery Campbell shoes/Nelly.com


I want you


jarrå

Mm väldigt gulligt inlägg KK gjorde. Ska snart släpa mig iväg och vara barnvakt. Känner mig allmänt sjuk, seg, hängig, trött och bajs. Men det går väl över. Sitter och lyssnar på chill-listan och bara tar det allmänt lungt en halvtimme till. Inget plugg till imorgon så det är ju skönt! Puss pååååååre.



#¤%&/()=?

hej alla coola climb läsare! CC suuuuuger mutta på att blogga, så självklart ställer jag upp med lite update (a). Okej update senaste dagarna då: Carros liv består tekniskt sätt bara utav plugg (enligt henne) tvivlar jag dock starkt på eftersom hon fick sitt tredje IG idag (hipp hipp huraaa!) Carro, du e verkligen SÄMST. Hur som häst, i helgen ska jag och carro hänga, hihi fan va coolt de där lät då xP carro vad gör vi? DÅ KÖÖR Vi! på lördag ska vi till en kompis i djursholm och på fredag antagligen till the city! Okeeej, va mer då? inget tror jag! Om carro fortsätter i den här stilen med bloggandet lär ni få ser mer från mig här! xoxoxoxox


En vacker bild att vila ögonen på :) du e bäääst<3


Gryningspyromanen



En kille som verkligen vet vad han gör. Hans musik är lite utöver det extra.
Det ligger något visst i hans låttexter och han förmedlar känslor på ett sett som ingen annan. Han har kommit med ett nytt album för inte så länge sen. Svart, vitt och allt däremellan. Lyssna och njuuuuuuut.

New dress






H&M divided 300 kronor.

Lillsöndag (eller nåt)

Fanny kikade förbi mig för en stund sen. Vi ska ha myskväll och hon ska va barnvakt åt mig ikväll, hehe. Båda är helt insatta i sitt plugg just nu, blöööööö. Men nu ska vi börja fixa ihop ngn middag och sedan bänka oss framför tv:n kan jag tro. Idrottsprov imorgon, yiiiha. Hej på er.


TIPS!


Det här är faktist genialiskt!! Om man har t-shirtar man knappast använder som sitter fult, lite halvslappa, urtvättade så är det bara att ta fram saxen och klippa av dom. Jag lovar dig att tröjan blir 100000 gånger snyggare. Bär med höga byxor om du inte vill visa magen eller kör på låga jeans och ett skärp till. Jag har iprincip bara sånna här tröjor på mig. Om man inte hittar gamla tröjor i någon garderob hemma så varför inte köpa på secondhand för en tjuga? Om tröjan är riktigt stor och har långa armar kan du vika upp dom för ett snyggare resultat. Eller varför inte slå en knut på tröjan? Det här är 2 av många tröjor jag klippt av.

HUR MYSIGT????




En sån här halsduk med luva vill jag också ha!!! Jag ska ta mig en runda till stan och leta lite tror jag.
199:- från H&M. Källa http://nyheter24.se/modette/karinbylund/

Mocka/KarinBylund




Tack dig, fuck dig, jag har fått nog

Sitter här och skriver bokrecension som ska vara inne imorgon. Som ni kanske märker kretsar det mesta i mitt liv runt plugg på vardagarna. Men idag träffade jag Desirée efter skolan, alltid lika trevligt! Idag var en hyffsat vanlig dag annars. Tog reda på lite saker till Historia "uppsatsen" om bondeuppror som ska vara inne nästa onsdag. Tröstar mig med att snart är det faktist helg och det är som vanligt väldigt välförtjänt.


Red shoes makes the ground in love




/angelicablick/ skor från vivistyle 699:- SNYGGA!

I´ll wright on heaven












/etc//random/

I was stuck in the middle








/victoriatörnegren/

Så jävla bra citat

Varför spara det bästa till sist när man är som mest sugen i början?


 


Planering

Nu ska jag bli en mycket mer organiserad människa har jag bestämt. Nog med IG, fan MVG här kommer jag! 1 timme dator om dagen (förutom mediaproduktionen, musik får också jag lyssna på) ska jag tagga ner till. Denna planering kommer jag ha hela veckan och kanske kommer saker läggas till också när jag får nya läxor osv. Men detta är för mig så jag kommer kunna se hur jag lagt upp allt. Lite i taget liksom.

Måndag (idag hihi): Läsa 100 sidor i min engelskabok, skriva minst en fråga av Samhällskunskaps analysen som ska in på Onsdag 00:00 senast.

Tisdag: Läsa minst 100 sidor till i engelskaboken, sedan skriva klart Samhällskunskapen, rätta och skicka in! Jag ska också läsa igenom Idrotten (prov på fre) ett ex antal gånger. Ungefär 10 sidor. Läsa igenom Engelska glosor.

Onsdag: Läsa klart engelskaboken (After the wreck, i picked myself up, spread my wings and flew away), skriva klart hela pappret som man fått om boken med en massa frågor. Sedan trycka in Engelska glosorna i min skalle och hitta vad det betyder. Läsa igenom Idrotten igen, nu ska det sitta lite.

Torsdag: Plugga galet på Idrotten, glöm inte packa kläder till fredag!


Grattis fina tjej!

Är så nere på botten av allt plugg. Och jag har inte ens börjat, mår illa bara jag tänker på veckan jag har framför mig.
Iallafall så fyller min bonussyster Amanda år idag, hip hip hurra! Vi har först varit hos min morbror i Gamla Stan för att fira min kusin Wilda som fyllt 1 och sedan åkte vi till en resturang i Enebyberg för att fira Amanda. Grattis gullunge! 11 år nu.


Amanda till höger!

Hur måru Judith? Hej påååer

Har precis sett den sorgligaste jävla filmen med Fanny. Vi låg som 2 jävla utslagna slipsillar på sängen.

Igår fick jag ett ryck och möblerade om hela mitt rum. Så nu ser det heeelt annorlunda ut. Coooozyyyy. Efter det kom Jennie och vi kollade på två filmer och mööös. Sen kom Rebecca och vi drog till en lite annorlunda tillställning utanför Åkersberga. Idag har jag varit  täby centrum och sen kom ju Fanny. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte.


Elegi -Lars Winnerbäck

Vi står tysta framför skäl där sommaren tar slut som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Då skulle inget bli som förr vi var i en annan division ja kunde höra höstens mörka vatten rusa under bron.
Jag skulle klara vad som helst, skulle aldrig säga nej. Och vad du anförtror åt mig, det ska jag anförtro åt dig.

Bebb

Nu har jag vaknat upp hos Bebban. Vi chillar galet. Snart ska jag till stan för att träffa Hedvig och Klara. Jag sitter här med tumvantar, det är kallllllt!!


Nytt i garderoben


h&m 149:-

Monki, REA 150:-

h&m 149:-

2hand 30:-

2hand 45:-

2hand 50:-

Monki 90:-

Update: Nu har jag skrivit vad allt är ifrån, puss på dig Martina.

Hej på er

Kom precis hem från stan, har shoppat galet med Rebecca. Snart ska vi ses igen och gå på bio, myspys. Igår var jag bara hemma, fick utegångsförbud-.- Annars så! Iförrigår så var jag, Klara och Linnea i stan. Först myste vi och käkade middag på Baresso och sedan drog på chillan i närheten. Riktigt trevligt tills vi kom hem, KLARA. Dagen efter det var jag, Klara och Julia i stan och hämtade min sminkväska KLARA hade glömt där. Aja snart blir det McDonalds, MUMS.


RSS 2.0