I taket lyser stjärnorna








/etc, fashiontoast/

Som de flesta kanske vet börjar Svealand bli mörkare och mörkare nu. Idag blev det vintertid och klockan ställs tillbaka med en timme. Men nu är det lov och deppa ska man inte göra, det är ju mysigt med mörker ibland också. Eller hur?

Don´t matter if you´re black or white


/lefashion/


BIG SORRY

Hej mina älsklingar. Big sorry för att jag inte bloggat ett skit, men seriöst jag har verkligen pluggat HELA JÄVLA TIDEN. Känns som man får en mental breakdown av allt plugg. Men nu som grädden på moset är det höstlov, och tro mig -Det är välförtjänt. Fick IG på mitt samhällskunskapsprov, sorgligt. Men när man har 4 prov på en vecka är det banne mig okej. Vad har hänt annars? Iprincip ingenting, har träffat kompisar, ätit lite för mycket på McDonalds och så, som vanligt alltså. Igår var vi på en OTROLIGT SPÅRAD fest (skämtosido) i Enebyberg. Sen sov Clara hos mig. Idag ska jag vara barnvakt åt Agnes och Edvin, är där nu. Ska vara barnvakt ett dygn, party!!!


Jag och älsklingen Fanny, väldigt seriös hihi

Buisy

Har så äckligt mycket plugg denna vecka så kommer knappt ha tid för mycket bloggning. Min helg har varit superbra. Längtar tills lovet så himla mycket. Kanske ska på kryssning med Klara. Puss pååt.




Jag dör


FETT

Igår så träffade jag ju Becca och Jennie, jag var helt jävla död men pallrade mig till Jennie. Men vi hade inget att göra och jag bestämde mig för att dra hem vid halv 11. När jag kommer hem får vi reda på att det är partajj i närheten... Men jag var somsagt helt slut så jag bestlutade mig tillslut att vara hemma. Så idag mår man finemang efter minst nio timmars sömn. Ska plugga gärnet och sen träffa sanna en snabbis i tc. Ikväll blir det middag hos Julia. Looking forward to it!


Troligen Stockholms coolaste brudar, Rebecca & Fiona. Rebeccas och mina förebilder. HELT KLART.

Dansa är kul

Trevlig helg folk! Idag har dagen bara gått i ett. Lektioner hit och dit, täby centrum, springa till bussen, vila på sängen i 10 min och sedan barnvakt. Nu är jag hemma och måste hjälpa mamma med maten, hon ska ha middag ikväll. Jag ska träffa Bexx och Jempan. Mer update sen, nu MAT.





BEBBAN HAR SÅ SNYGGA KLÄDER. Hon får stå för dagens klädsel liksom hihi. Eftersom hon kommer lacka på mig om ja lägger ut hennes blogg så gör ja inte det. Men love u!

pluggelito

Nu blir det till att ta en dusch sen sätta sig in i mattens värld. KUL. Har städat mitt rum lite nu också, behövdes verkligen kan jag lova. Jag somnade på yogan idag, IGEN. inte bra, inte bra. Imorgon är det fredag! Ska vara barnvakt, hem och laga paj till mammas middag och sen träffa becca och jennie. Piss på er


sup och svälj trevlig helg liksom (skämtosido)!

Breathe me

Nu är jag barnvakt åt mina kusiner Emil och Elin. Ska göra pannkakor åt dom snart. Fick tillbaka min svenska uppsats idag, MVG-! Nej men nu ska jag leka lite med dom hihi.


Dödar seriöst för hennes utseende....

GRRR

 
 
  /stockholmstreetstyle/


Somebody told me that you have a girlfriend that looks like a boyfriend

Igår myste jag med tjejerna. Fick mina utbrott vid kvällskvisten hehe men annars var det riktigt mysigt! Har ingen kamera så inga foton för tillfället. Ikväll är det brabra saker på tv. Likeylikey. Fick inte tillbaka några prov idag heller. Idag hade jag ögonkontakt med honom igen. Drömma kan man ju haha. Life´s pretty good sometimes. Kan ju lägga ut min favvospotifylista bara för att ha något att skriva om. Den är bäst och heter tills öronen blöder. Träffade bästa Desirée efter skolan och fikade, vi satt också en stund med tove och frida. Nu ska jag käka. Tjing!


Heaven ain't close in a place like this








/etc/


Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.

 


Stum


/etc/

Jag trodde aldrig du skulle göra så här.

 

Du är den snällaste personen jag känner och nu har du gjort något av det dummaste jag hört. Om du lämnar mig vet jag inte vad jag gör. Du sårar honom, förstår du inte hur mycket du sårar honom? Du kan ju inte förvänta dig att dom ska köpa din kärlek. Snälla säg att det jag hört är fel. För det här låter inte som du.


Dagens

Dagens vill: Köpa den snygga korsetten jag såg igår på H&M.
Dagens klädsel: Rosa knästrumpor, Odd Molly kjol, Mörkblå tjocktröja och Hunters.
Dagens smink: Eyeliner, mascara, Id- foundation, brunpuder, mineralpuder.
Dagens frisyr: Utsläppt, mittbena.
Dagens låt: Only girl med Rihanna
Dagens planer: Leka med b-rudarna.
Dagens saknad: Koncentration
Dagens dummaste: Jag
Dagens misslyckande: Att jag inte kan plugga
Dagens drog:
Dagens köp: Inget än så länge, vi får väl se sen.
Dagens godis: Cafeterian.
Dagens humör: Blandat


Same bag




Som ni kanske ser har jag samma väska. Lite tråkigt men tjejen har grym stil så. Väskan är från Zara och tjejen på bilden är Natalie Karlsson.


För mycket

Jag har verkligen inte hunnit blogga. Facebook är prion på datorn när ja inte måste plugga eller ligger utslagen på sängen. Men nu har jag mediaproduktion och det finns lite tid över hihi, men lars-erik får inte veta ngt! sssssssh.  Imorgon har WWI sovmorgon tilll klockan halv 2. Halvklass. Så jävla skönt. Så jag Emma, Emilia, Jennie och Rebecca ska mysa hemma hos Lisa på Resarö hela natten. Jag har bara två lektioner idag och slutar 13.40. Heeeelt okej. Nu finns det inte mycket mer att skriva. Adíos.




Så här kan det gå till en vanlig dag....

Less is more






Hos Olivia

Nu har jag och Olivia precis anlänt till henne. Vi är ensamma och ska bara chilla galet innan vi drar ut. Och kock-carro slår till igen och ska laga middag. Finns inte så mycket att skriva mer än att ha en trevlig kväll allesammans!

AUTUMN














BY ME


Flimmer för ögonen

Jag är trött, det snurrar, vill sova, vill lägga mig ner, orkar inte skriva, ja mår bra men är trött. Trött på skolan och vill ha helg, BUMS. Det flimrar för ögonen och jag stänger dom gärna. Och vilket höstdunkel det är. Kallt. Kanske är det det som får mig på dåligt humör. Skriver snart!

Jag.försöker.men.det.går.ej.

Jävla plugg! Jag har inte gjort ett skit och provet är imorgon på drygt 30 sidor, KUL. När jag skulle ha pluggat somnade jag istället. BRA CAROLINA. Och nu ska jag äta, sen är det paradisehotel och senare desperate houswifes. Det är bara att ställa klockan på 7 imorgon alltså.


Alltså det underlättar ju inte att Line köpt hem 2 nya tidningar...

Ring ring ring




Jag har ett seriöst beroende av ringar. Jag samlar och har drygt 40 stycken. Och helt seriöst tror jag att jag kommer ha minst 5 till vääääldigt snart. Dem här ringarna var ju helt underbara! Mina favoriter är nog det svarta "dubbelkorset" och den guldiga ormen. Gimme gimme. Ringar från http://stylebytyra.se/

Good girl


Vill ha semester. NU tack.

Ska verkligen göra mitt allra allra yttersta med att försöka trycka in all historia i min tjocka skalle. Ett blogginlägg efter detta sen blir det mysiskläder, av med sminket, upp med det äckliga håret i en tofs, STÄNGA AV DATORN och börja plugga. Måste måste måste. Ett plus är iallafall att man har sovmorgon till halv 2 imorgon... Helt okej.


Se magnific




/okänd/

Tjollahopp

Hade ingen media idag så slutade vid 12 tiden. SOFT. Käkade på mcdonalds (hör till ovanligheterna, nooot) och sedan kollade runt lite i affärer med klassiisen millan. Köpte ett halsband och ett par stay-ups, som såklart var fel färg! Så måste byta dom imorgon. Vill att det ska bli helg snarast! Men inte långt kvar, redan måndag ju (ha-ha). Måste försöka plugga lite historia, kul att man har prov på onsdag och inte kan ett dugg... 
Nu kommer lite bilder från dagen och igååår.


Broder min bakade bullar igår (obs han hade i hkk läxa,inte friviliigt alltså), så stört goda!


Söta Emilia en la train.


Moi en la train.


Halsbandet jag köpte idag för 25 pengar!


New


Brallor: H&M divided.
Väska: H&M.
T-shirt: Urban Outfitters.
Tröja: Zara.


/jeffreycampbellshoes.com/








Höstinspiration när den är som bäst












Behöver jag säga att jag gillar leopard?
Bilder från lefashion, fashiontoast, och mig själv

Nej nu tamefan

Är det dags att blogga lite igen. Det har varit så jävla stressigt så jag har inte hunnit alls. Igår va jag i stan igen, för att i fredags sprang vi seriöst in i tre affärer och sen va det bara rush hem. Igår fick jag iallafall med mig lite saker också, men lilla powerbrain-klara tog mina påsar när hon gick av tåget, fråga mig inte varför. Så hon ska lämna dom till mig idag haha. Efter stan hade vi gäster sen drog vi till Ebba. Där rullade det in en jävla massa människor och sen vid 1 tiden drog vi hem. När jag kom hem hittade inte jag min kladdkaka som jag hade sparat. Jag fick seriöst damp och blev så frustrerad så att jag drömde om att min familj åt upp den. När jag vaknade skrek jag iprinicip "VART ÄR MIN KLADDKAKA" min mamma hade plastat in den så fint och den låg låååångt in i kylskåpet. Inser nu att jag har ett hemskt sockerberoende... OPS. Idag blir det till att läsa den här jävla boken, Den utstötta. Den ska vara utläst tills imorgon och jag har ungefär drygt 200 sidor kvar. KUL. När Klara har lämnat mina grejer ska allt fotas och läggas ut i bloggen. Hejhej.


Från igår... Rebecca och Hedvig haha.

Everything falls into place

Tjatja bloggen. Idag har jag varit på ett strålande humör. Fick tillbaka min plånbok som grädden på moset. Woho! Jag fikade med några mysiga brudar efter skolan. Fick med mig hem ett par byxor och en väska. Men det visas imorgon! Har käkat middag med Fanny och nu är Jennie här också. Snart blir det utgång. Puss påt.




Från idaaaaaaaaaag.



Yoga time



Kom precis hem från medicinsk yoga. Så sjukt skönt! Så varje torsdag ska jag till Djursholms torg för att lära mig andas. Det är verkligen riktigt avslappnande och bra på alla sett och vis. Det är min faster Ia som leder yogan så det känns bra.

Sheepscin



Hihi sheepscin =billig hud! Nej men som mååånga vet är fårskinnsjackan bara SÅÅÅÅÅÅ INNE just nu. Haha ta det med en nypa salt. Iallafall så köpte jag denna jacka ovan förra sommaren -då ingen hade en jacka med fårskinnskrage. Den kostade liksom 200 kronor... så jag köpte den. Det va ju lite random att ha en jacka med fårskinn på men nu så har alla i hela världen det! Ville bara säga det... typ.

Au pair

Snart bär det av till skola och dagis för att hämta Tilde och Irma. Ush och fy, ny ska man bära sig ut i det här skitvädret igen... Jag har varit på ett strålande humör iprincip hela dagen, jag säger bara röd keps. Hmm... Annars då? Imorgon är det fredag! Åh va jag längtar. Efter skolan ska jag träffa Klara och kolla lite affärer, sen blir det baresso med några finisar. Puss på er



A rainy day






Sjal, t-shirt, mössa, halsband, knästrumpor och byxor H&M (haha!). Jacka, GANT(mammas). Skärp, second hand. (sen hade jag HUNTER stövlar och min väska från Zara)



I like it furry - H&M men 99:-






Världens finaste tjej

Är med Fanny vi har suttit ett par timmar i köket med té och bara pratat. Snart får vi Kebabpizza och vi ska bara mysa hela kvällen. Jobbigt att inte gå i samma klass längre.


Tydligare bild




Today im wearing

 




Jacka Gant, Shorts Zara, Stövlar Hunter, skärp secondhand, tröja gt, smycken random.

Ohfuck

Åh ibland vill jag bara prisa mig själv, jag är så jävla dum! Jag ställde klockan 1 timme förtidigt... KUL. Och nu kan man inte somna om såklart. Åååååh. Jag ska iallafall käka lunch med Olivia i skolan innan jag börjar. Sen efter skolan ska jag träffa Fanny. lots of x's and o's.


Mud

Höstens nagellacksfärg år 2010 måste vara den bruna färgen. Chanel är skaparna och gjorde en kollektion med väldigt skogsaktiga färger. Jag skulle aldrig lägga ner 250 kronor för ett nagellack utan hittade mitt på depend för 25 kronor, VÄRT. Färgen har numret 188.

 


Ingen har väl missat?

Att idag börjar Desperate Housewifes! Och vi får ju inte glömma att idag börjar också Cougar Town. Kommer bli en riktigt spååårad kväll med mysiskläder och té. Can't wait. Nu har jag varit ute med hunden, Doglas. Det är så jäkla kallt och blåsigt nu alltså, förvånar mig inte om snön kommer imorgon. Imorgon är det sovmorgon, till klockan 12.10. Gaaaaanska skönt.


Just like a tatoo




Pictures: random.    

Det är så vackert med tatueringar. Men det är en stämpel för livet. Jag vet själv att jag aldrig kommer att göra det men funtar iallafall på att köpa fusktatueringar på Bikbok, kostar 20 kr st.

The bell is ringing

Now it's time... För mig att böja blogga igen! Efter paus över dryga sommaren så har det börjat kliiiia i fingrarna på mig. Behöver skriva av mig lite och ägna mig åt annat än facebook på datorn. Kände att det var dags för en nystart att börja på något nytt. Alltså startade jag en ny blogg. Med hjälp av min vän Hanne är bloggen upprustad och redo att användas. Det kommer att vara som mitt eget klotterplank, insperation -bilder, känslor, tips, vardag osv. Alltså mest för mig själv att läsa i framtiden. Vi får se också hur ofta jag bloggar och när, ja kanske inte kommer med bilder som jag tagit själv varje dag. Ingen press. Vi får se hur det blir. Jag är iallafall 16 år gammal. Bor på 2 ställen (Täby och Österskär), har 5 syskon, jobbar som barnvakt ungefär en gång i veckan och går i Tibble gymnasium (linjen WWI, world wide information) osv. Det var allt för nu.

RSS 2.0